“Καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες μας”

Η πρώτη ημερίδα της σεζόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί με αθλητές και αθλήτριες απ΄όλη τη χώρα να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν.

Το ενδιαφέρον στη διοργάνωση είναι μεγάλο, αφού μετά από καιρό οι πόρτες του σταδίου άνοιξαν και πάλι για μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών. Το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων παρακολούθησε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είχε την ευκαιρία να δει τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών και να συνομιλήσει με προπονητές.

Το παρών στη διοργάνωση έδωσε και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Γιατρουδάκης, καθώς και τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου από την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή. Η κ. Σακοράφα και ο κ. Γιατρουδάκης το απόγευμα της Παρασκευής επισκέφθηκαν την εγκατάσταση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να δουν τις ετοιμασίες ενόψει της διοργάνωσης, καθώς και την προπόνηση των αθλητών και αθλητριών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εγκατάσταση.

“Είναι πολύ ωραίο να ξεκινούν οι αγώνες και να βλέπεις την επιθυμία αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν σε αυτούς. Οι ημερίδες στο ΣΕΦ είναι η ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές και τους αθλήτριες μας να προετοιμαστούν γις τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουν ξεπεραστεί τα θέματα με τις εγκαταστάσεις και να έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε περισσότερους αγώνες στον κλειστό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες, εμείς στο διοικητικό συμβούλιου του ΣΕΓΑΣ θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια τους”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Κατεβάστε την εφαρμογή