Τσιάμης και Μέρλος αγωνίστηκαν στο Μιραμάς

 Ο Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) και ο Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ) συμμετείχαν σήμερα στο μίτινγκ κλειστού στην πόλη Μιραμάς στη Γαλλία.

Ο Τσιάμης έκανε το ντεμπούτο του στη σεζόν με καλύτερο άλμα στα 16,09 μ., που του έδωσε την τέταρτη θέση στο τριπλούν. Ο έμπειρος αθλητής είχε μόνο ένα έγκυρο άλμα, το πρώτο του και στη συνέχεια προσπάθησε να βρει το ρυθμό του, ωστόσο δεν βρήκε έγκυρο πάτημα. Ο αθλητής θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στον κλειστό με στόχο επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του. Νικητής στο τριπλούν ήταν ο Σίμον Λιπσάνεν (Φινλανδία) με 16,52 μ.

Ο Μέρλος λίγες ημέρες από το 2,21 μ. στη Θεσσαλονίκη ξεπέρασε τα 2,15 μ. στο ύψος στη γαλλική πόλη και κατέλαβε την έκτη θέση. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου ξεπέρασε με την πρώτη τα 2,10 μ. και 2,15 μ., ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 2,19 μέτρα. Ο Μέρλος θέλει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 2,21 μ. στον κλειστό και 2,23 μ. στον ανοιχτό. Στο ύψος συμμετείχε και ο Κύπριος Βασίλης Κωνσταντίνου που ξεπέρασε τα 2,10 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή