Εντυπωσιακό ντεμπούτο στα 8,15 μ. για τον Μίλτο Τεντόγλου


Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε σήμερα τη διαδρομή του στη σεζόν στο Silver Indoor Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην Οστράβα και κατάφερε να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι  χρειάστηκε τρία άλματα για να βρει το δρόμο για τα 8,00 μ. και να δείξει τις διαθέσεις του για τη νέα χρονιά. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο ολοκλήρωσε τον αγώνα του στη δεύτερη θέση με 8,15 μ. επίδοση που σημείωσε στην πέμπτη του προσπάθεια και αποτελεί μακράν την καλύτερη εμφάνιση του σε έναρξη σεζόν.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα με άκυρο και συνέχισε διαδοχικά με 7,86 μ., άκυρο, 8,00 μ., 8,15 μ. και άκυρο άλμα. Ο 24χρονος για μία ακόμη φορά έδειξε την ικανότητα του να αντιδρά αποτελεσματικά στα τελευταία άλματα, όπως άλλωστε έκανε με απόλυτη επιτυχία στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο σημερινός ήταν ο πρώτος από τους τέσσερις αγώνες, που θα κάνει ο Τεντόγλου πριν το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου. Ο άλτης του ΓΣ Κηφισιάς προετοιμάζεται για την κορυφαία διοργάνωση της σεζόν, εκεί όπου θα συμμετάσχει με στόχο το χρυσό μετάλλιο, το πρώτο του στη διοργάνωση. Ο επόμενος αγώνας του Τεντόγλου θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στην πόλη Μετζ της Γαλλίας.

Ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ επικράτησε του σημερινού αγώνα με 8,21 μ., επίδοση που σημείωσε στο έκτο και τελευταίο του άλμα και με το οποίο κατάφερε να σταματήσει το εντυπωσιακό σερί νικών του Τεντόγλου, το οποίο κρατούσε από τις 13 Φεβρουαρίου του 2021.

Κατεβάστε την εφαρμογή