Η Ελένη Πόλακ αγωνίζεται στη Γαλλία, ελληνικές συμμετοχές στη Βουδαπέστη

 

Η Ελένη Πόλακ βρίσκεται ήδη στη Γαλλία προκειμένου αύριο να ξεκινήσει τη χρονιά στους αγώνες της χειμερινής περιόδου στο μίτινγκ, που θα γίνει στην πόλη Νεβέρ.

Η πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2021 έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στη μέση γεγονός που της επιτρέπει να ελπίζει σε μια καλή παρουσία. Η Πόλακ έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 4,71 μ. από πέρυσι και έχει ως στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού. “Συνεχίζει και έχει ενοχλήσεις όχι τόσο στη μέση, όσο στο πόδι, ωστόσο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Το Σάββατο θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Νεβέρ στη Γαλλία, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Οστράβα”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μανώλης Καραγιάννης, που ταξίδεψε με την αθλήτρια του στη Γαλλία. Η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων αποτελεί μία από τις ανερχόμενες Ευρωπαίες άλτριες του επί κοντώ, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταθεροποιηθεί σε μεγάλα ύψη και είναι παρούσα στις κορυφαίες διοργανώσεις της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. 

Εξάλλου τους εκτός συνόρων αγώνες τους συνεχίζουν κι άλλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Η Ανδριάνα Φέρρα, η Μαρία Γάτου και ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα τρέξουν το Σάββατο στο μίτινγκ της Βουδαπέστης. Η Φέρρα την περασμένη εβδομάδα έτρεξε τα 400 μ. σε 55.03, επίδοση που θέλει να βελτιώσει, ενώ ο Τριβυζάς τα 60 μ. σε 6.95. Η Γάτου ξεκίνησε τη χρονιά στη Σόφια με άκυρη εκκίνηση στα 60 μ. και στη Βουδαπέστη θα επιδιώξει μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της.

Κατεβάστε την εφαρμογή