Στην Οστράβα το ντεμπούτο της Νικόλ Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου κινείται εδώ και καιρό σε ρυθμούς χειμερινής περιόδου, αφού έχει θέσει από την αρχή της σεζόν ως στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο κλειστού στο Βελιγράδι (18-20/3).

Μια διοργάνωση στην οποία έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές στην καριέρα της κι έχει ως καλύτερη ανάμνηση την έκτη θέση στο επί κοντώ στους αγώνες του 2016 στο Πόρτλαντ. Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή έχει ως στόχο να ανοίξει τη χρονιά στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτνγκ της Οστράβα, ενώ στο πρόγραμμα της είναι τόσο το μίτινγκ της Λιλ (17/2) όσο και αυτό του Μπέρμιγχαμ (19/2), δύο διοργανώσεις, όπου είναι ενταγμένος στη σειρά indoor tour της WA. Η προετοιμασία της Κυριακοπούλου έχει εξελιχθεί απόλυτα ικανοποιητικά, ωστόσο μια ενόχληση των τελευταίων ημερών την αναγκάζει να προσαρμόσει το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

“Εχω ένα μικρό σφίξιμο στον υποκνημίδιο δεν είναι κάτι σοβαρό, προκειμένου να αποφύγω κάτι χειρότερο θα προσαρμόσω για μία εβδομάδα το πρόγραμμα μου”, είπε η 8η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και συμπλήρωσε: “Μέχρι εδώ η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά και νιώθω αισιόδοξη για το υπόλοιπο της περιόδου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπω στον κλειστό, κάτι που δεν έκανα τα τελευταία χρόνια λόγω συνθηκών. Το μυαλό μου είναι στη διοργάνωση του Βελιγραδίου, όπου θέλω να διεκδικήσω μια καλή παρουσία”, είπε η Κυριακοπούλου, που αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου.

“Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα ξεκινήσω στην Οστράβα (3/2), έπειτα θα αγωνιστώ σε δύο αγώνες της σειράς indoor Tour στη Λιλ (17/2) και το Μπέρμιγχαμ (19/2), ενώ έχω κλείσει στις 5 Μαρτίου το μίτινγκ του Ρουέν”, κατέληξε.

Η Κυριακοπούλου θα διεκδικήσει την πρόκριση της στο Παγκόσμιο είτε μέσω ορίου (4,75 μ.), είτε μέσω του συστήματος ράνκινγκ.

Κατεβάστε την εφαρμογή