Η Περιφέρεια Κρήτης για άλλη μια φορά δίπλα στους αθλητές και αθλήτριες του νησιού

Η Περιφέρεια Κρήτης έδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, στις αθλήτριες και στα σωματεία του νησιού.

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ και αναγνωρίζοντας τη συνεχή προσπάθεια της Ομοσπονδίας να επενδύσει στην βάση του αθλητισμού, παρέδωσε αθλητικές φόρμες σε 52 επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ16, που κατέκτησαν μετάλλια στον 5ο όμιλο του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους το 2021.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης παρέδωσε σε αντιπροσωπεία αθλητών της φόρμες, σε μια λιτή εκδήλωση στο στάδιο Ελευθερίας, ενώ οι υπόλοιπες θα διανεμηθούν στις έδρες των αθλητών. Οι αθλητικές φόρμες εκτός από ηθική επιβράβευση και αναγνώριση των επιτυχιών των νέων αθλητών, αποτελούν σημαντικό και απαραίτητο αθλητικό υλικό για την προετοιμασία τους.

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική στήριξη για την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού στο νησί.

«Σας μεταφέρω τις ευχές του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για μια καλή χρονιά, με υγεία, τα συγχαρητήρια του για τις σημαντικές διακρίσεις σας στον αθλητισμό, που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι, αποτελεί στρατηγική πολιτική της Περιφέρειας η ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλο το νησί.
Ο κ. Συριγωνάκης τέλος ευχαρίστησε για την συνεργασία τα στελέχη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, και συνεχάρη τους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία της Κρήτης για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες τους.

Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, αναγνωρίζοντας το αθλητικό έργο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, στηρίζουν διαχρονικά τον κλασικό αθλητισμό στο νησί, τους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία.

Η στήριξη αυτή έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του στίβου στη Κρήτη, με τη συνδιοργάνωση και οικονομική στήριξη αγώνων, τον εξοπλισμό των σταδίων και των αθλητών με όργανα στίβου και αθλητικών ειδών ένδυσης, με την κάλυψη μεγάλου μέρους της δαπάνης μετακίνησης των σωματείων στα πανελλήνια πρωταθλήματα, με την κάλυψη προετοιμασιών επιλεγμένων αθλητών και γενικότερα με την οικονομική συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα στίβου.

Κατεβάστε την εφαρμογή