Η Ομοσπονδία δίπλα στον αθλητή Κώστα Γεννίκη

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος βρέθηκαν στην Παρασκευή (10/12) στη Θεσσαλονίκη, για τη συνάντηση των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας με τους  τεχνικούς και τους εκπροσώπους των σωματείων, ωστόσο νωρίτερα στη ημέρα ταξίδεψαν στις Σέρρες, προκειμένου να συναντήσουν τον αθλητή Κώστα Γεννίκη. 

Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες αντιμέτωπος με την απρόσμενη απώλεια του προπονητή του, Γιάννη Φράγκογλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον covid-19.

Η ομοσπονδία, μέσω των δύο τεχνικών, εξέφρασε τη συμπαράσταση της στον αθλητή, ο οποίος θα κληθεί άμεσα να αποφασίσει για τα επόμενα προπονητικά του βήματα. Ο Χρήστος Μελέτογλου συζήτησε με τον αθλητή για τις επιλογές που υπάρχουν τόσο στα προπονητικά κέντρα της Αθήνας  και της Θεσσαλονίκης,  αλλά και το ενδεχόμενο να συνεχισει να γυμνάζεται στην Ξάνθη, όπου παράλληλα παρακολουθεί και το πρόγραμμα των σπουδών του.

Ο Γεννίκης το 2021 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Ναϊρόμπι, ενώ ήταν έκτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας στη σφαιροβολία.

Κατεβάστε την εφαρμογή