Δουβλίνο 2021: Καλή παρουσία από την Μαρία Κάσσου στα 4χλμ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος έγινε σήμερα στο Δουβλίνο με τη συμμετοχή 13 αθλητών και αθλητριών από τη χώρα μας.

Τα περισσότερα από μέλη της Ομάδας μας μετείχαν για πρώτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση, παρόλα αυτά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και παράλληλα αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Η Μαρία Κάσσου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στα 4χλμ. Γυναικών Κ20, αφού ήταν 40η θέση με 14.23. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και παρά το γεγονός ότι της βγήκε το παπούτσι στη διάρκεια της διαδρομής κατάφερε να αντιδράσει. “Ο αγώνας πήγε αρκετά, αν και είχα μια ατυχία, αφού μια αθλήτρια που ήταν ακριβώς πίσω μου με πάτησε και μου έβγαλε το παπούτσι! Οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές και ήπιες για Δουβλίνο. Η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 10 βαθμούς.

Έχει όμως πολύ υγρασία και επειδή έβρεχε περιστασιακά είχε πολύ λάσπη και γλίστραγε αρκετά”, είπε η νεαρή αθλήτρια. Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Ελένη Ιωαννίδου, που τερμάτισε στην 48η θέση με 14.29, ενώ αρκετά πιο πίσω στην 87η ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Βασιλεία Σπύρου με 15.16.

Αποτελέσματα 4χλμ.  Γυναικών Κ20

Το πρώτο αγώνισμα της ημέρας στο βροχερό Δουβλίνο ήταν τα 6χλμ. Ανδρών Κ20 εκεί όπου ο Πέτρος Παπαϊωάννου τερμάτισε στην 71η θέση με 19.50. Λίγο πιο πίσω, στην 74η θέση κατατάχθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάτης με 19.54. Οι δύο αθλητές μας μπορεί να υστερούσαν σε εμπειρία, ωστόσο κατάφεραν να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό και να κυμανθούν σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων τους.

Αποτελέσματα 6χλμ. Ανδρών Κ20

Κατεβάστε την εφαρμογή