Σακοράφα- Κεντέρης και Πατουλίδου έβαλαν τις βάσεις συνεργασίας

Τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, Σακοράφα, Πατουλίδου και Κεντέρης συναντήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, Σακοράφα, Πατουλίδου και Κεντέρης συναντήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Βούλα Πατουλίδου, Σοφία Σακοράφα και Κώστας Κεντέρης συναντήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και παρότι δεν φόραγαν τα αθλητικά τους ρούχα, είχαν πολλά να θυμηθούν από την εποχή που ο καθένας τους πρωταγωνιστούσε σε στάδια εντός και εκτός συνόρων.

Τρεις σπουδαίες προσωπικότητες, τρεις άνθρωποι με μεγάλη πορεία στον αθλητισμό, ο καθένας πλέον από διαφορετικό πόστο, συναντήθηκαν σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αποκλειστικό θέμα τον κλασικό αθλητισμό. Η αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, υποδέχθηκε την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και τον αντιπρόεδρο Κώστα Κεντέρη και είχαν την ευκαιρία για μια εποικοδομητική και σε βάθος συζήτηση σχετικά με τις δράσεις που μπορούν να γίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η κ. Πατουλίδου τόνισε την επιθυμία της Περιφέρειας να βοηθήσει με ενέργειες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της πόλης μέσα από τον αθλητισμό, όπως η διοργάνωση εγχώριων και διεθνών αγώνων. Από την πλευρά τους η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας έκανε γνωστό πως είναι πρόθεση του ΣΕΓΑΣ να διοργανώσει αγώνες στην πόλη και να προχωρήσει σε δράσεις ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ακόμη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο ταμίας Γιάννης Λιούμπας, ο γενικός διευθυντής Σωτήρης Κυρανάκος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Τάσος Τομπούλης.

Κατεβάστε την εφαρμογή