Συνάντηση Κ. Ζέρβα – Σ. Σακοράφα: Κοινές πρωτοβουλίες Δήμου Θεσσαλονίκης και ΣΕΓΑΣ για την προσέλκυση μεγάλων διοργανώσεων στον στίβο

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα

Κοινές πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού, αλλά και την προσέλκυση στη Θεσσαλονίκη μεγάλων διοργανώσεων στον στίβο προτίθενται να αναλάβουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο ΣΕΓΑΣ.

Η συνεργασία σε αυτό το πεδίο επισφραγίστηκε στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν σήμερα (10/12) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστό πως πρόκειται να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΣΕΓΑΣ, που θα επεξεργαστεί μια σειρά κοινών δράσεων, καθώς, όπως τόνισε, “επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να έλθουν στη Θεσσαλονίκη μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις”. Μιλώντας για τη Σοφία Σακοράφα, εξάλλου, τη χαρακτήρισε ζωντανό θρύλο τόσο του αθλητισμού όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μίλησε για τους ιδιαίτερους δεσμούς που τη συνδέουν με τη Θεσσαλονίκη και σημείωσε ότι επιθυμία της είναι η πόλη να αποκτήσει ξανά την αίγλη που είχε όσον αφορά τον στίβο. “Η διάθεση που εκφράστηκε τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τη δική μας πλευρά είναι να υπάρξει απόλυτη συνεργασία”, σημείωσε η κυρία Σακοράφα.

Ο κ. Ζέρβας έλαβε ως δώρο την εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο ταμίας Γιάννης Λιούμπας, ο γενικός διευθυντής Σωτήρης Κυρανάκος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Τάσος Τομπούλης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Κατεβάστε την εφαρμογή