Ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς στο επίκεντρο της συνάντησης των τεχνικών συνθέτων

Την πρώτη τους διαδικτυακή συνάντηση με την υπεύθυνη των συνθέτων αγωνισμάτων, Δέσποινα Πάκου, είχαν οι προπονητές και προπονήτριες που δραστηριοποιούνται με τα συγκεκριμένα αγωνίσματα.

Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Τρίτης με μεγάλη συμμετοχή προπονητικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πάκου, για ανταλλαγή απόψεων σε προπονητικά και διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν τα αγωνίσματα των συνθέτων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2022 απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας, αφού συζητήθηκαν τρόποι μέσα από τους οποίους θα “ανοίξει” η αγωνιστική δράση στα σύνθετα σε όλες τις κατηγορίες. Οι προπονητές συμφώνησαν στην ανάγκη διοργάνωσης περισσότερων αγώνων συνθέτων, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν οι αθλητές, καθώς και την πιθανότητα να βγουν τα σύνθετα των κατηγοριών από τον κορμό των πρωταθλημάτων.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα καμπ της επόμενης χρονιάς, τόσο για τις μικρές κατηγορίες, όσο και για τους Άνδρες/Γυναίκες. Στη συζήτηση των προπονητών συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της ΕΣΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Κατεβάστε την εφαρμογή