Οι νέοι υπεύθυνοι στις σκυταλοδρομίες 4Χ100 σε Άνδρες και Γυναίκες

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου και την συντονίστρια στους δρόμους ταχύτητας, Ιωάννα Σιώμου, είχαν σήμερα οι νέοι υπεύθυνοι στις σκυταλοδρομίες 4Χ100μ. σε άνδρες και γυναίκες. 

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Κώστας Ηλίας και Κώστας Βογιατζάκης θα αναλάβουν την εκγύμναση της ομάδας γυναικών και αντίστοιχα οι Περικλής Χατζηαναστασιάδης και  Χρήστος Κατσίκας των ανδρών. Η δομή, όπως και στο σύνολο του Υψηλού Αθλητισμού, θα είναι κάθετη και αυτό σημαίνει πως στην ευθύνη των τεχνικών είναι όλες οι ηλικιακές κατηγορίες.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα προπονητικά καμπ που θα κάνουν οι ομάδες σκυταλοδρομίας μέσα στον Ιανουάριο, ενώ τέθηκαν και οι πρώτοι στόχοι, κυρίως για τις ομάδες των Ανδρών/Γυναικών.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας παραμένει η στήριξη στις ομάδες σκυταλοδρομίας,  μέσα από τις οποίες αθλητές και αθλήτριες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή και καλές παρουσίες σε κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του πρώτου καμπ της χρονιάς, που θα αφορά στις ομάδες 4Χ100 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή