Η Σπανουδάκη επέλεξε το Βελιγράδι για τη χειμερινή προετοιμασία

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο μίτινγκ του Βερολίνου
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη χειμερινή σεζόν στο μίτινγκ του Βερολίνου

Στην πόλη του Βελιγραδίου, εκεί όπου τον ερχόμενο Μάρτιο θα γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, βρίσκεται από το Σάββατο το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Σερβίας για τις επόμενες δέκα ημέρες, διάστημα στο οποίο θα επιδιώξουν να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2022. “Στο Βελιγράδι έχουμε πάντα τις κατάλληλες συνθήκες προπονήσεις, οι οποίες μας βοηθάνε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Στους αγώνες του κλειστού θα συμμετάσχουν στο σύνολο τους τα παιδιά, ωστόσο η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι εκείνη όπου έχει στόχους που φτάνουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού”, είπε αρχικά ο προπονητής Κώστας Βογιατζάκης και συμπλήρωσε: “Η αθλήτρια έχει ήδη το όριο από την περσινή σεζόν κι αυτό μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στην προπόνηση μας. Με βάση τον προγραμματισμό θα ξεκινήσει τους αγώνες στο μίτινγκ του Βερολίνου στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ στόχος είναι να κάνει δύο με τρεις αγώνες στο εξωτερικό πριν το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου.

Το όριο για το Παγκόσμιο στα 60 μ. είναι 7.30 και η Σπανουδάκη έχει από την περσινή σεζόν 7.23, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα. Στο Βελιγράδι βρίσκονται ακόμη ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος θα επιδιώξει να βρει κούρσες και να κυνηγήσει επιδόσεις κάτω από τα 6.68, που είναι το ρεκόρ του, αλλά και οι Αλάνα Μπερν, Εβελίνα Ανθή, Στέλλα Μιχαηλίδου και Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Κατεβάστε την εφαρμογή