Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισκέφθηκε τα μέλη της εθνικής μας ομάδας στην Καλαμπάκα

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επισκέφθηκε την εθνική ομάδα που πραγματοποιεί προετοιμασία στα Τρίκαλα
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επισκέφθηκε την εθνική ομάδα στην Καλαμπάκα, εκεί όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της για το Δουβλίνο

Ανάμεσα στους αθλητές και στις αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος επισκέφθηκε την αποστολή που πραγματοποιεί την προετοιμασία της στα Τρίκαλα.

Η ομάδα που θα ταξιδέψει στο Δουβλίνο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος υποδέχθηκε εγκάρδια τον Περιφερειάρχη και τον ευχαρίστησε για την εξαιρετική φιλοξενία.

Ο περιφερειάρχης ως άνθρωπος του αθλητισμού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές για την προετοιμασία τους και τις συνθήκες που έχουν συναντήσει στα αθλητικά κέντρα της περιοχής. Μάλιστα αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την εμφάνιση της εθνικής ομάδας, που του χάρισε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια που προσφέρει στους αθλητές και στις αθλήτριες μας. Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν στην Καλαμπάκα ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, που μαζί με τους τεχνικούς Δημήτρη Θεοδωρίδη και Σταυρό Καρρέ εξήγησαν στον Περιφερειάρχη για τη δουλειά που γίνεται στο καμπ.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, χάρισε στον περιφερειάρχη την επίσημη εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, χάρισε στον περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, την επίσημη εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας

Το δελτίο Τύπου της περιφέρειας Θεσσαλίας για την επίσκεψη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα στην Καλαμπάκα

Με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου, που φιλοξενούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Καλαμπάκα και προετοιμάζονται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Δρόμο στο Δουβλίνο, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη. Είναι η πρώτη φορά, από τη δεκαετία του ’80, που γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια για τη δημιουργία camp προετοιμασίας των αθλητών των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία μετά από συνεργασία που είχε με τον ΣΕΓΑΣ  φρόντισε για τη διαμονή των αθλητών και του προπονητικού τιμ στην περιοχή της Καλαμπάκας. Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, οι Προπονητές Δημήτρης Θεοδωρίδης, Σταύρος Καρρές και οι αθλητές  στη συζήτηση που είχαν με τον Περιφερειάρχη  εξέφρασαν την επιθυμία η περιοχή των Τρικάλων να αποτελέσει βασικό προπονητικό τους προορισμό για την προετοιμασία για τα βαλκανικά και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία  καθώς η περιοχή είναι ιδανική τόσο από άποψη υποδομών όσο και από άποψη κλιματολογικών συνθηκών, που προσομοιάζουν με εκείνες του Δουβλίνου. Η ελληνική αποστολή δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να τη συνοδεύσει στο Δουβλίνο.
«Είναι μεγάλη  χαρά και τιμή να φιλοξενούμε αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις. Συνεργαζόμαστε με τον ΣΕΓΑΣ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει με σύγχρονες αθλητικές υποδομές, με έργα και δράσεις τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει την περιοχή μας σε αθλητικό προορισμό, δημιουργεί ρεύμα αθλητικού τουρισμού και συνθήκες ανάπτυξης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή