Αγώνες «Φιλίας και Αγάπης» στην Κέρκυρα στη μνήμη Σεβαστή και Καρπατσέλη

plateia_kerkyra.jpg

Στη μνήμη του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή που συνέβαλε τα Μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες των Κερκυραίων αθλητών-τριών Στίβου τα τελευταία χρόνια αφιερώνουν οι διοργανωτές

το αγώνισμα των 5.000μ ανδρών και γυναικώ στους αγώνες «Φιλίας και Αγάπης» που θα γίνουν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στην Κέρκυρα.

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ , με την Συνεργασία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και του Corfu Mountain Trail διοργανώνει στο χώρο της Πάνω Πλατείας Κέρκυρας (Πάρκο) την Κυριακή 28 Νοεμβρίου μεταξύ των ωρών 09:30 – 11:30, για 11η φορά τους Αγώνες «ΦΙΛΙΑΣ και  ΑΓΑΠΗΣ»  που έχουν καθιερωθεί για την επέτειο της κατάρριψης του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 2000μ. με Φ.Ε από τον Αρσένη Τσιμίνο το 1980 και για τις άλλες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών-ιων Στίβου της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια.

Τα 5000μ. Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν στη μνήμη του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή που συνέβαλε τα Μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες των Κερκυραίων αθλητών-τριών Στίβου τα τελευταία χρόνια.

Οι Αγώνες των Σχολείων θα διεξαχθούν στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή στίβου Σπύρου Καρπατσέλη που χάθηκε πρόωρα από κοντά μας.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : 1000μ. Κοριτσιών – Αγοριών Ε΄ και ΣΤ ΄ Τάξης
2000μ. Κοριτσιών Γυμνασίων
3000μ. Αγοριών Γυμνασίων
5000μ. Γυναικών – Ανδρών ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το  ΤΗΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ , που θα αναφέρεται στην αναλυτική προκήρυξη των αγώνων που θα ακολουθήσει.

Κατεβάστε την εφαρμογή