Ενθουσιασμένος ο Κώστας Γκελαούζος ευχαρίστησε ΣΕΓΑΣ και Σοφία Σακοράφα για την άρτια διεξαγωγή του 38ου ΑΜΑ

 Από τη χθεσινή επίσκεψη του Κώστα Γκελαούζου στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και τη συνάντησή του με τη Σοφία Σακοράφα
Από τη χθεσινή επίσκεψη του Κώστα Γκελαούζου στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και τη συνάντησή του με τη Σοφία Σακοράφα

 

Τo φτερούγισμα στα πόδια του Κώστα Γκελαούζου (ΠΑΟ) δεν κόπασε μετά τη μεγάλη νίκη του στον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Κινείται με κεκτημένη ταχύτητα μετά το 2.16.49, επίδοση που είναι η καλύτερη όλων των εποχών από Έλληνα αθλητή στην αυθεντική διαδρομή και ο ενθουσιασμός του παραμένει στα ύψη.

Ο τέσσερις φορές πανελληνιονίκης, λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία εμφάνισή του και λίγα 24ωρα πριν συμπληρώσει τα 31 του χρόνια (γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1990), επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, την Παρασκευή (19/11), προκειμένου να ευχαριστήσει προσωπικά την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα και όλο το ΔΣ, για την άρτια διεξαγωγή του Μαραθωνίου. Χαιρέτησε και τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας, τους οποίους επίσης ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην τέλεση της διοργάνωσης, ενώ έκανε αναφορά στους εθελοντές και σε όσους εργάστηκαν στον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και χρωματίστηκε από την περιγραφή των ξεχωριστών στιγμών που έζησε ο αθλητής κατά τη διάρκεια του αγώνα, από το Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο. Δήλωσε ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου και το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στάθηκαν κατά μήκος της διαδρομής, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των μαραθωνοδρόμων.

Ο Κώστας Γκελαούζος τόνισε στην κ. Σακοράφα ότι απόλαυσε την διαδρομή περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εξήγησε ότι ο φετινός Μαραθώνιος ήταν ο καλύτερος που έχει τρέξει για πολλούς λόγους και εξήρε το οργανωτικό σκέλος του. Επεσήμανε δε ότι σημαντική παράμετρος ήταν πως φέτος οι δρομείς δεν χρειάστηκε να περιμένουν ώρα στην αφετηρία, πριν από την εκκίνηση και ότι τα πάντα γίνονταν στο σωστό χρόνο.

Αναφέρθηκε ξεχωριστά και στην αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο. Τόνισε ότι ενθουσιάστηκε με τους ανθρώπους που τον εμψύχωναν σε όλη την προσπάθειά του και ότι στα τελευταία μέτρα του μαραθωνίου άντλησε δύναμη και αντοχή από τις ιαχές του κόσμου που ακούγονταν από το Καλλιμάρμαρο.

Ο πρωταθλητής του Μαραθωνίου ενημέρωσε την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για την προετοιμασία του και τα σχέδιά του για το μέλλον, ενώ η κ. Σακοράφα τον συνεχάρη εκ νέου και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης, τού τόνισε ότι η ομοσπονδία είναι κοντά στους αθλητές των δρομικών αγωνισμάτων και τού ανέλυσε το σχετικό πλάνο του ΣΕΓΑΣ. Επεσήμανε ότι -μεταξύ άλλων- σχεδιάζεται και ειδικό καμπ για τους μαραθωνοδρόμους και τους δρομείς των μεγάλων αποστάσεων.

Κατεβάστε την εφαρμογή