Διαδικτυακή συνάντηση των ομοσπονδιακών τεχνικών μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

Την πρώτη τους διαδικτυακή συνάντηση είχαν οι Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ύστερα από πρωτοβουλία του συντονιστή, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια αναλυτική και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τα αγωνίσματα των αποστάσεων με επίκεντρο το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2022, καθώς και τα καμπ προετοιμασίας που πρέπει να γίνουν στη διάρκεια της χρονιάς. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης τόνισε τους προπονητές πως με το νέο μοντέλο λειτουργίας του υψηλού αθλητισμού, πλέον οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν για το μέλλον των αγωνισμάτων τους και μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο να προχωρήσουν σε αλλαγές που θα φέρουν ουσία και αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Οι τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να κάνουν προτάσεις για το καλεντάρι της επόμενης σεζόν, ενώ κατέθεσαν τις σκέψεις τους και για τη διοργάνωση του ανωμάλου δρόμου και το κατά πόσο λειτουργεί υπέρ των αθλητών η διεξαγωγή του το Φθινόπωρο.

Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε και στα προπονητικά καμπ που θα πρέπει να γίνουν στη διάρκεια της χρονιάς. Το πρώτο θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στα Τρίκαλα, στο οποίο θα συμμετάσχει η εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος.

Στη διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της ΕΣΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο προπονητικό μοντέλο και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει απ΄όλους προκειμένου να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ,  τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικής δουλειάς, που πρέπει να υπάρξει.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι προπονητές  Μιχάλης Αναγνώστου, Σταύρος Καρρές, Παναγιώτης Γερακός, 
Σάββας Κούμπουρας,  Θανάσης Δεληγιάννης, Γρηγόρης Κοντός, Κωνσταντίνα Μπορνιβέλι, Λευτέρης Ραφαϊλάκης, Νίκος Κελεπούρης, Χαράλαμπος Ποσονίδης, Γιώργος Ζώρζος,  Ηλίας Γκαραβέλας, Θανάσης Τσιγκούλης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο έμπειρος τεχνικός, Δημήτρης Σούλας, ο οποίος συμβάλλει στην οργάνωση του προπονητικού καμπ στα Τρίκαλα.

Κατεβάστε την εφαρμογή