Μόνο με πιστοποιητικά και αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας η είσοδος στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Σε όλες τις θύρες εισόδου του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου γίνεται ο τερματισμός των Μαραθωνοδρόμων και των άλλων παράλληλων αγώνων στο πλαίσιο του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, θα γίνεται έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης των πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης, τεστ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο).

Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι το πρώτιστο μέλημα του ΣΕΓΑΣ ο οποίος τηρεί τα εγκεκριμένα από την Πολιτεία Υγειονομικά πρωτόκολλα. Έτσι:

Η είσοδος των θεατών στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα γίνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών αθλημάτων σε ανοικτές εγκαταστάσεις, και συγκεκριμένα:  

Ο συνολικός αριθμός εισερχομένων στο στάδιο, στο χώρο των κερκίδων, είναι 10.000

Ο αριθμός αυτός αφορά ενήλικες μόνο πλήρως εμβολισμένους ή νοσήσαντες και μέχρι 5% του μεγίστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολισμένους μέχρι 17 ετών.

Οι ανήλικοι 13 μέχρι και 17 ετών (2008 – 2004) προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή RAPID test 48 ωρών

Οι ανήλικοι μέχρι και 12 ετών (2009 και μικρότεροι) προσκομίζουν  SELF test την ημέρα του αγώνα.

Είσοδος – Έξοδος θύρες του Σταδίου.

Το Παναθηναϊκό στάδιο έχει 4  θύρες εισόδου – εξόδου στις οποίες οι θεατές θα εισέρχονται:

Από τις θύρες 3 – 4 (θύρες με σκάλες), δεξιά και αριστερά από τα επάνω διαζώματα

Από τις θύρες 1 – 2 θεατές με δυσκολία στην κίνηση θα εισέρχονται στο επίπεδο του σταδίου

Η έξοδος των θεατών θα επιτρέπεται από όλες οι θύρες  (1 – 2 – 3 – 4)  

Οι συμμετέχοντες δρομείς που έχουν τερματίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θέλουν να παρακολουθήσουν τον τερματισμό από τις κερκίδες, θα πρέπει:

Μετά την έξοδό τους από το στάδιο και αφού παραλάβουν το νερό τους κ.λ.π θα μπορούν να εισέρχονται στις κερκίδες από τη θύρα 1 (όπως μπαίνουμε  στο στάδιο από τα προπύλαια δεξιά πλευρά).

Κατεβάστε την εφαρμογή