38ος ΑΜΑ. «Τρέξε» στον αγώνα με την επίσημη «εφαρμογή»

Η επίσημη εφαρμογή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας επιστρέφει για να «εκτοξεύσει» την εμπειρία της παρακολούθησης του μεγάλου αγώνα, αλλά και για να παρέχει χρησιμότατες πληροφορίες στους συμμετέχοντες δρομείς.

Η ενιαία mobile εφαρμογή «Athens Marathon and half» αποτελεί μια ακόμα καινοτομία του ΣΕΓΑΣ που διατίθεται δωρεάν μέσω Google Play και App Store. Όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή, στη συνέχεια θα επιλέξουν τον αγώνα 2021 Athens Marathon και μέσω της εφαρμογής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (live tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό, το tablet, ή και τον υπολογιστή τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να διατηρούν επαφή με τους συγγενείς ή φίλους τους και να βλέπουν την εξέλιξή της διαδρομής τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν στο αγωνιστικό διήμερο το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Φυσικά όσοι τρέξουν στους Αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα (μεταξύ άλλων την πρόγνωση του καιρού και το χάρτη της διαδρομής). Τα στοιχεία της προσπάθειας τους θα είναι διαθέσιμα μετά το τέλος του αγώνα, έτσι ώστε να κρατήσουν «ζωντανή» την ανάμνηση της συμμετοχής σε ένα παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός.

Μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα την εφαρμογή πατώντας στο google play ή στο app store.

Σας θυμίζουμε πως στο Livetracking θα εμφανίζονται οι δρομείς που έχουν ήδη συναινέσει για την χρήση των στοιχείων τους από την επίσημη εφαρμογή του αγώνα κατά την υποβολή της εγγραφής τους.

Βεβαιωθείτε πως έχετε ανανεώσει στην τελευταία έκδοση (version) της εφαρμογής!

Κατεβάστε την εφαρμογή