Η Speedex νέος σύμμαχος της Ομοσπονδίας

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, παρουσιάστηκε η νέα συνεργασία με την εταιρεία μεταφορών “Speedex”, που θα αποτελεί έναν ακόμη σύμμαχο του ΣΕΓΑΣ.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τον κύριο όγκο μεταφορών στους αγώνες της Ομοσπονδίας, όπως είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, ο Ημιμαραθώνιος, οι αγώνες Run Greece και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Πρόκειται για μια χορηγία που θα αποφέρει οικονομικά και υλικά οφέλη στην Ομοσπονδία για τα επόμενα δύο χρόνια. Η νέα χορηγία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Υπέρ αυτής ψήφισαν οι Σακοράφα, Κεντέρης, Πετσούλας, Μελαχρινός, Γιατρουδάκης, Λιούμπας, Δημάκος, Μυστακίδης, Παχατουρίδου, Θεμελίδης, Μαντάς, Τριαντάφυλλος και Μπελπιμπασάκη. Λευκό ψήφισαν οι Αλεξόπουλος, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Οικονόμου, Παπαδιάς, Ρετσινά, Τσώνης, ενώ δεν ψήφισε ο Γιάννης Μπόλας. Απόντες από το σημερινό συμβούλιο ήταν ο κ. Βασιλειάδης και η κ. Κελεσίδου.

Παράλληλα εγκρίθηκαν μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με το Μαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (14/11). Ανάμεσα σε αυτά η ενίσχυση της Υγειονομικής Υπηρεσίας που θα εργαστεί για τον φετινό ΑΜΑ και θα κληθεί να υλοποιήσει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ενέκρινε η ΓΓΑ, αλλά και συμβάσεις εργασίες που αφορούν στο κορυφαίο δρομικό γεγονός της χώρας. Επίσης επικυρώθηκε η παρουσία κόσμου στις εξέδρες του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπως προβλέπει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Τέλος, εγκρίθηκε η αγορά σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού στην Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μόνιμο κέντρο επιχειρήσεων για τα μεγάλα δρομικά γεγονότα, στη ΓΑΔΑ.

Το πρακτικό του Μαραθωνίου εγκρίθηκε με πλειοψηφία με 12 ψήφους υπέρ που προήρθαν από τους Σακοράφα, Πετσούλα, Μελαχρινό, Γιατρουδάκη, Λιούμπα, Μυστακίδη, Δημάκο, Παχατουρίδου, Μαντά, Θεμελίδης, Τριαντάφυλλο και Μπελπιμπασάκη. Όχι, ψήφισαν οι Αλεξόπουλος, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Μπόλας, Παπαδιάς, Ρετσινά, Τσώνης. Απόντες από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία ήταν οι Βασιλειάδης, Κελεσίδου, Οικονόμου και Κεντέρης. Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προετοιμασίες αθλητών και αθλητριών, αλλά και η αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού (ολυμπιακές μπάρες).

 

Κατεβάστε την εφαρμογή