Διαδικτυακές ενημερώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ

Σειρά διαδικτυακών ενημερώσεων θα γίνει το επόμενο διάστημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου σε θέματα από όλο το φάσμα του παγκόσμιου στίβου με την παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με την ενημέρωση των θεμάτων που θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν στο συνέδριο της WA στις 16-18 Νοεμβρίου, εκεί όπου φυσική παρουσία θα έχει ο ειδικός γραμματέας της Ομοσπονδίας και μέλος της ΕΑ, Παναγιώτης Δημάκος.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν στο συνέδριο θα παρουσιαστούν στο διαδικτυακό σεμινάριο στις 7 Δεκεμβρίου, το οποίο θα παρακολουθήσει για λογαριασμό της Ομοσπονδίας ο Διευθυντής Αγώνων, Ανδρέας Γκόγκας. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η ενημέρωση που θα γίνει διαδικτυακά στις 15 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή του Ανδρέα Γκόγκα και του Τεχνικού Διευθυντή Χρήστου Μελέτογλου και θα αφορά αποκλειστικά στο αγωνιστικό πρόγραμμα της WA για το 2022. Ανάμεσα σε αυτά που θα συζητηθούν θα είναι και λεπτομέρειες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, που θα γίνει στο Όρεγκον.

Ένα από τα προγράμματα της World Athletics που έχουν βρει εφαρμογή  και εκτελούνται με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα είναι το πρόγραμμα Kids Athletics, το οποίο προσελκύσει παιδιά μικρά στα στάδια. Ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου και θα το παρακολουθήσει ο Χρήστος Χατζηβασιλείου. Στο δεύτερο σεμινάριο της WA για τα δικαιώματα των δύο φύλων, θα συμμετάσχει η Δέσποινα Πάκου στις 24 Νοεμβρίου. 

Κατεβάστε την εφαρμογή