Συνάντηση ΣΕΓΑΣ με εκπροσώπους σωματείων και προπονητές στα Τρίκαλα

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, την Κυριακή 31/10 στα Τρίκαλα, καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων και τους προπονητές σε συνάντηση – ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στη συνάντηση  θα παραβρίσκονται και οι νέοι επιτελικοί προπονητές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και συντονιστές αγωνισμάτων:
Σύμβουλος διοίκησης: Λάμπρος Παπακώστας, Τεχνικός διευθυντής, εθνικών ομάδων: Χρήστος Μελέτογλου, Συντονιστής αναπτυξιακών εθνικών ομάδων: Στέφανος Ματάκης, Επιτελικοί τεχνικοί σωματειακού αθλητισμού: Μάρκος Καλούδης, Χρήστος Χατζηβασιλείου, Βασίλης Πλάτωνας,  καθώς και οι Συντονιστές αγωνισμάτων: Γιώργος Πομάσκι (Άλματα), Ιωάννα Σιώμου, (Δρόμοι ταχύτητας), Χρήστος Παπαδόπουλος (Ρίψεις), Δημήτρης Θεοδωρίδης (Δρόμοι Μεσαίων – Μεγάλων αποστάσεων & Βάδην) και Δέσποινα Πάκου (Σύνθετα αγωνίσματα).
Οι εκπρόσωποι των σωματείων και οι προπονητές θα μπορούν μα καταθέσουν προφορικά ή γραπτώς  τις προτάσεις τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά και γενικότερα για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό.

Επίσης οι εκπρόσωποι των σωματείων και οι προπονητές θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις με τους επιτελικούς προπονητές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για εξειδικευμένα θέματα των αθλητών – αθλητριών τους.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ώρα 18.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Η είσοδος των συμμετεχόντων στη σύσκεψη θα επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού τεστ για τον Covid – 19 (rapid test ή pcr).

Κατεβάστε την εφαρμογή