Συνάντηση της Σοφίας Σακοράφα με το νέο προπονητικό σχήμα

Την πρώτη συνάντηση με τη νέα τεχνική ηγεσία της ομοσπονδίας είχε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, παρουσία του γενικού γραμματέα Γιώργου Γιατρουδάκη του Α΄ειδικού γραμματέα Παναγιώτη Δημάκου και της β΄ειδικού γραμματέα Βούλας Παχατουρίδου. 

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων Στέφανος Ματάκης μαζί με τους νέους συντονιστές αγωνισμάτων, Γιώργο Πομάσκι (άλματα), Χρήστο Παπαδόπουλο (ρίψεις) , Ιωάννα Σιώμου (ταχύτητες/εμπόδια), Δημήτρη Θεοδωρίδη (αποστάσεις) και Δέσποινα Πάκου (σύνθετα) είχαν την ευκαιρία για μια πρώτη ουσιαστική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους.

Η κ. Σακοράφα ζήτησε από τους τεχνικούς να συνεργαστούν στενά, καθώς μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά το νέο μοντέλο θα μπορέσει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα η σκληρή δουλειά, προκειμένου να υλοποιηθεί το αγωνιστικό πλάνο το οποίο έχει κορύφωση τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η πρόεδρος του του ΣΕΓΑΣ έδειξε πίστη στο νέο μοντέλο, αλλά και στους τεχνικούς, οι οποίοι πλέον θα κληθούν να έχουν ουσιαστικό και καταλυτικό ρόλο. Την Τετάρτη οι τεχνικοί θα συναντηθούν με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρο της ΕΑΣ, Κώστα Κεντέρη, με τον οποίο θα εξειδικεύσουν τον τρόπο λειτουργίας του νέου μοντέλου, αλλά και τις πρώτες σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στις προετοιμασίες, αλλά και σε υγειονομικά θέματα. 

Κατεβάστε την εφαρμογή