Ο Χρήστος Μελέτογλου τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων

Ο Χρήστος Μελέτογλου μετά την πολύχρονη παρουσία στην κατηγορία Κ20 αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων στην Ομοσπονδία. 

Την απόφαση αυτή έλαβε το συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης. Ο ολυμπιονίκης του τριπλούν θα κληθεί να ηγηθεί του νέου μοντέλου διάρθρωσης για τον υψηλό αθλητισμό, το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία και στην ανάγκη της λειτουργίας του κλασικού αθλητισμού σε κάθετη δομή και με στόχο την ενίσχυση αθλητών και προπονητών ανάπτυξης και υψηλού αθλητισμού.
Ο Στέφανος Ματακης θα είναι ο νέος συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων, ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη των αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Κ20-Κ18 και θα είναι σε στενή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή.
Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει πέντε συντονιστές ανά κατηγορία αγωνισμάτων και αυτοί θα είναι έξης: Άλματα: Γιώργος Πομάσκι, Δρόμοι εμπόδια/Ταχύτητες: Ιωάννα Σιωμου, Δρόμοι μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων: Δημήτρης Θεοδωρίδης, Ρίψεις: Χρήστος Παπαδόπουλος, Σύνθετα: Δέσποινα Πάκου.
Τις θέσεις των επιτελικών τεχνικών σωματειακου αθλητισμού αναλαμβάνουν οι: Μάρκος Καλούδης, Χρήστος Χατζηβασιλείου και Βασίλης Πλάτωνας.
Διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ θα είναι ο Ανδρέας Γκόγκας και τεχνικός Αγώνων ο Δημήτρης Χαλβατζαρας.

Κατεβάστε την εφαρμογή