Αναχωρεί η αποστολή για το European Road Race Under 20  

Με 4 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στον αγώνα σε δημόσιο δρόμο (European Road Race Under 20 «Trofeo Opitergium») που θα γίνει

το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στην πόλη Οντέρζο της Ιταλίας.

Στα 10χλμ ανδρών Κ20 θα συμμετάσχουν: Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Παναγιώτης Γιαννάτης (ΟΠ Θεσσαλονίκης), Γιώργος Κύρτσης (ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου) και Δημήτρης Συμεωνίδης (ΟΦΚΑ ΑΓ Δημητρίου Οδυσσέας).

Στα 5χλμ γυναικών Κ20 θα αγωνιστούν: Ιωάννα Πασπαλιάρη (Πανιώνιος), Κωνσταντίνα Πασπαλιάρη (ΓΑΣ Ιλισός), Μαρία Κάσσου (Παναξιακός ΑΟ) και Χριστίνα Κορωνιού (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας).

Στον αγώνα εκτός από την οικοδέσποινα Ιταλία και τη χώρα μας, θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι ομάδες της Γαλλίας, της Τσεχίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας, της Σλοβακίας και της Σουηδίας.  

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας πραγματοποιείται παραδοσιακά την Πρωτομαγιά ενώ φέτος λόγω της πανδημίας μετατέθηκε και ua διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών τα 10χλμ των ανδρών Κ20 θα πάρουν εκκίνηση στις 19:00 και τα 5χλμ γυναικών Κ20 στις 20:00.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 3/9 με την πτήση Α3 670 στις 08:00 και επιστροφή στις 5/9 με την πτήση Α3 671 και προγραμματισμένη άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 21:35       

Κατεβάστε την εφαρμογή