Διαδικτυακή συγκέντρωση της ομάδας για το Παγκόσμιο Κ20

Η εθνική μας ομάδα Κ20 αναχωρεί την Κυριακή (15/8) για το Ναϊρόμπι της Κένυας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (17-22/8) της κατηγορίας και χθες τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους συγκέντρωση μέσω της πλατφόρμας zoom.

Παρουσία του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας Κώστα Κεντέρη, του αρχηγού αποστολής Πέτρου Μαντά και του εθνικού προπονητή της κατηγορίας, Χρήστο Μελέτογλου, αθλητές, αθλήτριες και οι προπονητές τους ενημερώθηκαν για θέματα που έχουν να κάνουν με την διοργάνωση. Το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά και άλλα διαδικαστικά ζητήματα τέθηκαν στην συζήτηση, προκειμένου τα μέλη της αποστολής να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των συνθηκών που θα συναντήσουν στην Κένυα και να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι σε όλα τα επίπεδα. Η αποστολή μας θα μείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι από το οποίο στην ουσία θα μετακινείται μόνο προς το στάδιο, αφού τα πρωτόκολλα δεν προβλέπουν τη δυνατότητα ελεύθερων μετακινήσεων στην πόλη.

Η ομάδα μας αποτελείται από 11 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες, που έχουν τα προσόντα να διεκδικήσουν καλές παρουσίες στη διοργάνωση.

Κατεβάστε την εφαρμογή