Ολυμπιακοί Αγώνες: Φινάλε με 13.63 για του Δουβαλίδη, που σκέφτεται ήδη το Παρίσι

Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί να μην προκρίθηκε στον ημιτελικό των 110 μ. εμπ., όπως έκανε στις τρεις προηγούμενες συμμετοχές του στη διοργάνωση, ωστόσο κατάφερε στη σημαντικότερη κούρσα της σεζόν να ξεπεράσει το φετινό του ρεκόρ.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα τερμάτισε στην έβδομη θέση της σειράς του με 13.63 (-0,1) και βελτίωσε το 13.84 με το οποίο ταξίδεψε στο Τόκιο. Ο έμπειρος αθλητής ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της χρονιάς από πολλά προβλήματα με συνέπεια να μην μπορέσει να κάνει την προπόνηση του όπως θα ήθελε. Εντυπωσιακός ήταν για μία ακόμη φορά ο Γκραντ Χόλογουει, που τερμάτισε σε 13.02, ενώ στον ημιτελικό προκρίθηκε και ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς με 13.59. 

“Δεν κατάφερα σήμερα να κάνω αυτό που ήθελα. Ωστόσο δεν το βάζω κάτω θα συνεχίσω ώστε να είμαι και στο Παρίσι”, είπε αρχικά ο Δουβαλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Μίλτο Τεντόγλου. “Είναι φοβερός αθλητής και έχει μπροστά του την ευκαιρία να κάνει μεγάλη καριέρα. Μας έκανε υπερήφανους με την παρουσία του εδώ και του εύχομαι ακόμη περισσότερα πράγματα, το 2024 στο Παρίσι να πάρει ένα ακόμη χρυσό.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή