Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εθνική μας ομάδα μπήκε στο Ολυμπιακό Χωριό

Στον 12ο όροφο του κτηρίου όπου διαμένει η ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα κατέλυσε σήμερα η ελληνική αποστολή του στίβου, που άφησε το Μισάτο για το Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας για τις επόμενες ημέρες θα μείνουν σε δίκλινα διαμερίσματα, τα οποία θα αποτελέσουν το σπίτι τους. Η αποστολή μας θα κάνει την προπόνηση της σε δύο προπονητικά κέντρα, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση εκτος του Ολυμπιακού Χωριού, που θα είναι και η μοναδική επαφή τους με την πόλη. Οι αθλητές και αθλήτριες είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν στο ολυμπιακό χωριό και να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο των διοργανωτών. Η ομάδα μας άφησε σήμερα το Μισάτο, την πόλη που την αγκάλιασε με τον καλύτερο τρόπο κατά την άφιξη της στην Ιαπωνία. Η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών μας εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους. 

Θετική ήταν η πρώτη εντύπωση της Κατερίνας Στεφανίδη από το Ολυμπιακό Χωριό. Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του Ρίο, μετέχει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τη διοργάνωση του Λονδίνου και της Βραζιλίας. “Οι πρώτες εντυπώσεις από το χωριό είναι πολύ καλές. Ακόμη δεν προλάβαμε να δούμε όλους τους χώρους, ωστόσο τα δωμάτια είναι πολύ μεγαλύτερα και άνετα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, όπου μετείχα. Έχουμε το εστιατόριο δίπλα μας και δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεωφορείο. Από αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα και των υπολοίπων εγκαταστάσεων”, είπε η Στεφανίδη. 

Στο ολυμπιακό χωριό δεν μπήκε η ομάδα των βαδιστων μας, που θα ταξιδέψει απευθείας για το Σάπορο την 1η Αυγούστου.

Κατεβάστε την εφαρμογή