Ολυμπιακοί αγώνες: Σε καραντίνα τρία μέλη της ομάδας μας

Σε καραντίνα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες ο αθλητής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος και η φυσικοθεραπευτρια Ελισάβετ Αναστασάκη, αφού όπως ενημερώθηκε η ελληνική αποστολή, οι θέσεις τους στην πτήση για Τόκιο, της περασμένης Παρασκευής,  ήταν κοντά σε επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα τρία μέλη της αποστολής, θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Σήμερα ο επικεφαλής της ομάδας μας στο Τόκιο, Παναγιώτης Δημακος, είχε συνάντηση με τους τοπικούς φορείς, στο Μισάτο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία, όπου θα ακολουθηθεί. “Τα παιδιά είναι ήδη καραντίνα και  στη συνάντηση που είχα με τους τοπικούς φορείς, επιβεβαιώσαμε πως η έναρξη της, ήταν η πρώτη ημέρα άφιξης μας στο Μισάτο, αυτό σημαίνει πως η καραντίνα τους θα λήξει στις 31 του μηνός. Κατ’ επέκταση οι Παπαμιχαήλ και Κεφαλόπουλος την 1η Αυγούστου θα ταξιδέψουν κανονικά για το Σάπορο, όπου θα γίνουν τα αγωνίσματα του βάδην. Παράλληλα εξασφαλίσαμε πως η Αναστασάκη θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Ολυμπιακό χωριό, ώστε να ολοκληρώσει εκεί την καραντίνα της κι έπειτα να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα”, είπε το μέλος της ΕΑ, Παναγιώτης Δημακος, που είναι σε επαφή και συνεργασία τόσο με την ΕΟΕ, όσο και με την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. 

Να τονιστεί πως όλα τα μέλη της ομάδας υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ covid-19 από την πρώτη ημέρα της άφιξης τους στο προπονητικό κέντρο, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο. Παράλληλα,  η καθημερινότητα τους έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένη, αφού δεν επιτρέπεται να βγουν από το προπονητικό κέντρο.

Κατεβάστε την εφαρμογή