Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Η Καρύδη προκρίθηκε στον τελικό του μήκους

Η Σπυριδούλα Καρύδη, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν πέτυχε και την πρόκριση στον τελικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα της, αφού στο πρώτο της άλμα “έγραψε” 6.34 μ., επίδοση αρκετά κοντά στο όριο των 6,45 μέτρων. Η 20χρονη ήταν άκυρη στη δεύτερη προσπάθεια και σημείωσε 5,83 μ. στο τρίτο και τελευταίο άλμα. Η Καρύδη προκρίθηκε με την όγδοη επίδοση, ωστόσο με βάση τη φετινή της εικόνα θα είναι σε θέση, στον αγώνα της Κυριακής, να ανέβει υψηλότερα και να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα. Τρεις αθλήτριες προκρίθηκαν με το όριο των 6,45 μ., ενώ η 12άδα του τελικού έκλεισε στα 6,22 μέτρα.

Η Βάσω Χαϊτίδου αγωνίστηκε στο β΄ γκρουπ όπου είχε δύο άλματα στα 6,03 μ. κι ένα στα 5,89 μ. και κατέλαβε την 17η θέση στο σύνολο. Στο α΄ γκρουπ συμμετείχε η Μαρία Στεφανοπούλου, που είχε καλύτερη επίδοση στα 5,82 μ. και κατέλαβε την 23η θέση στο σύνολο.

Τις προσπάθειες τους στο 10αθλο ξεκίνησαν σήμερα ο Άγγελος Ανδρέογλου και ο Αντώνης Ανδρέογλου. Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν με τα 100 μ., εκεί όπου ο Άγγελος Ανδρέογλου τερμάτισε σε 11.02 (-0,4) και βελτίωσε το ρεκόρ του και ο Αντώνης Ανδρέογλου σε 11.15 (-1,4) και πέτυχε φετινό ρεκόρ. Το επόμενο αγώνισμα στο 10αθλο είναι το μήκος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τα βιογραφικά των αθλητών και αθλητριών μας

Η παρουσία της χώρας μας στην ιστορία του θεσμού

Κατεβάστε την εφαρμογή