Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Μία βολή στα 19,20 μ. και τελικός για τον Οδυσσέα Μουζενίδη

Με τον Οδυσσέα Μουζενίδη να ολοκληρώνει με συνοπτικές διαδικασίες το έργο του στον προκριματικό της σφαιροβολίας ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23 στο Ταλίν της Εσθονίας.

Ο έμπειρος αθλητής στην μία και μοναδική βολή που εκτέλεσε πέτυχε 19,20 μ. επίδοση πάνω από το όριο των 19,00 μ. και προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό (19.30).

Ο πρωταθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ, ο οποίος προκρίθηκε με την δεύτερη επίδοση, προέρχεται από καλή σεζόν στη διάρκεια της οποίας έφτασε το ατομικό του ρεκόρ στα 19,92 μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει, προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα. ο Μουζενίδης, πριν δύο χρόνια ήταν έβδομος στον αντίστοιχο τελικό στη διοργάνωση του Γκέβλε . Μακριά από τις φετινές του επιδόσεις έμεινε ο Ιάσωνας Μαχαίρας, που ολοκλήρωσε στην 26η θέση της σφαιροβολίας με 16,82 μέτρα. Ο αθλητής είχε μία ακόμη έγκυρη προσπάθεια στα 16,60 μέτρα.

Στον προκριματικό των 400 μ. αγωνίστηκε η Νοράγια Τζόνσον, που όμως δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε. Η νεαρή τερμάτισε στην δεύτερη προκριματική σειρά σε 56.67 και κατέλαβε την 25η στο σύνολο των προκριματικών σειρών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τα βιογραφικά των αθλητών και αθλητριών μας

Η παρουσία της χώρας μας στην ιστορία του θεσμού

Κατεβάστε την εφαρμογή