Η παρουσίαση της εμφάνιση της Ολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα την εμφάνιση της ελληνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το παρών στη σημερινή εκδήλωση, ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του στίβου, που είτε έχουν ήδη όρια είτε βρίσκονται εντός πρόκρισης. Την παρουσίασή των ρούχων ανέλαβαν η Βούλα Παπαχρήστου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και ο Χρήστος Αποστόλου. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Μιχάλης Φυσεvτζίδης, που για πρώτη φορά θα έχει το ρόλο του αρχηγού αποστολής στη διοργάνωση του Τόκιο. Το λόγο πήραν και τρεις Ολυμπιονίκες, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Αιμιλία Τσουλφά.

“Ξέρω τι έχουν τραβήξει οι αθλητές τα τελευταία πέντε χρόνια για να φτάσουν εδώ που έφτασαν, και πολύ περισσότερο τι πέρασαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, που μας έβαλε γρήγορα στα στάδια, ευχαριστούμε την ΕΟΕ και τις Ομοσπονδίες μας για όσα κάνουν για εμάς, ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για παιδιά που ακόμη δεν έχουν μετάλλιο και το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Καλή επιτυχία σε όλους”, είπε η Στεφανίδη, η οποία θα είναι φέτος υποψήφια για τη θέση της εκπροσώπου των αθλητών στο συμβούλιο της ΔΟΕ.

 

Τα αγωνίσματα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Αυγούστου. Η εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει για την Ιαπωνία στις 16 Ιουλίου, για το Μισάτο, όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας

 

Κατεβάστε την εφαρμογή