Η Πόλακ επιμένει κόντρα σε όλα τα προβλήματα

Η Ελένη Πόλακ συνεχίζει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προσπαθώντας παράλληλα να ξεπεράσει μια σειρά από προβλήματα.

Η αθλήτρια εκτός από τις ενοχλήσεις στο γόνατο, μετά το Ευρωπαϊκό Ομάδων έχει να ξεπεράσει και τους πόνους στα πλευρά και το χέρι, αποτέλεσμα της πτώσης όταν έσπασε το κοντάρι της στη δεύτερη προσπάθεια στα 4,60 μέτρα. “Η χρονιά είχε πολλά προβλήματα, στην αρχή είχα να ξεπεράσω το οστικό οίδημα, πέρασα την περιπέτεια με τον κορονοϊό και έπαθα μέχρι και λουμπάγκο. Τον τελευταίο καιρό είχα να το θέμα με το γόνατο και τώρα ήρθε και η πτώση στη Ρουμανία”, είπε η Πόλακ και συμπλήρωσε:

“Στο Ευρωπαϊκό Ομάδων ήμουν αρκετά καλά, αφού τα άλματα μου ήταν ψηλά. Δεν το βάζω όμως κάτω συνεχίζω και πιστεύω πως στο Τόκιο θα μπορέσω να βρεθώ στην αγωνιστική κατάσταση, που θα μου δώσει μια καλή παρουσία στη διοργάνωση”. Η Πόλακ τον χειμώνα ξεπέρασε το 4,71 μ. και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το φετινό της ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 4,60 μ. από την Ρουμανία.

Κατεβάστε την εφαρμογή