Δυνατότητα αλλαγής ομίλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε ότι ορισμένοι μεμονωμένοι αθλητές – αθλήτριες, που έχουν εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής στους ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16, τις ίδιες ημερομηνίες συμμετέχουν στις «εξετάσεις γλωσσομάθειας», με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές – αθλήτριές μας να συμμετέχουν τόσο στις «εξετάσεις γλωσσομάθειας» όσο και στους αγώνες, δίνεται τη δυνατότητα στους συγκεκριμένους αθλητές – αθλήτριες να συμμετέχουν εντός συναγωνισμού σε διαφορετικό όμιλο, με την προϋπόθεση ότι θα υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 14.00 στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. [email protected]

1) Υπεύθυνη δήλωση του σωματείου ότι συμφωνεί να αλλάξει όμιλο ο αθλητής – αθλήτρια του, με ταυτόχρονη πρόταση για τη συμμετοχή σε διαφορετικό συγκεκριμένο όμιλο.

2) Δήλωση συμμετοχής στα αγωνίσματα που έχει εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής ο αθλητής – αθλήτρια στον όμιλο που συμμετέχει το σωματείο του και στα οποία αγωνίσματα θα συμμετέχει και στον νέο όμιλο.

3) Το προσωπικό έντυπο – βεβαίωση για τις εξετάσεις του αθλητή–αθλήτριας, στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του, η ημερομηνία και η ώρα των εξετάσεων

Κατεβάστε την εφαρμογή