Τα αποτελέσματα στα “37α Θώδεια” στο Λουτράκι

Τα “37α Θώδεια” έγιναν σήμερα στο Λουτράκι, στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή.

Οι διοργανωτές των αγώνων θέλησαν με τον τρόπο αυτό τη μνήμη του Βασίλη Σεβαστή, που για περισσότερα από 50 χρόνια υπηρέτησε τον ελληνικό στίβο και έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Απρίλιο νικημένος από τον covid-19.

Στη διάρκεια των αγώνων ξεχώρισαν οι αθλήτριες των 400 μ., με την Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) να αναδεικνύεται νικήτρια με 54.29, χρόνος κοντά στο φετινό της 54.13. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας) με 54.89 και αρκετά πιο πίσω η Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 56.47. Ο 19χρονος Κώστας Τσουκαλάς (ΠΓΣ) αναδείχθηκε νικητής στα 400 μ. με 49.91 επικρατώντας οριακά του συνομήλικού του Ενρίκο Μέμα (Πανελευσινιακός) που ακολούθησε με 49.94. Στον ακοντισμό η Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ) ήταν πρώτη με 53,08 μέτρα.

Τους  αγώνες διοργάνωσε ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή