Νέα καλή παρουσία από την Κυριακή Φιλτισάκου

Η Κυριακή Φιλτισάκου είναι μια από τις αθλήτριες που ξεχωρίζουν τη φετινή χρονιά, αφού σε κάθε της αγώνα δείχνει να σταθεροποιείται σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου.

Η νεαρή αθλήτρια του βάδην αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ βάδην στο Άλιτους της Λιθουανίας, όπου διένυσε τα 20χλμ. σε 1 ώρα 33.06 και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Η Φιλτισάκου με τη σημερινή της εμφάνιση δείχνει να “κλειδώνει” μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς οι βαθμοί που θα πάρει θα την ανεβάσουν επιπλέον θέσεις. Η αθλήτρια μέχρι σήμερα είναι στην 58η θέση του ολυμπιακού ράνκιγκ με συνολικά 60 αθλήτριες να προκρίνονται στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη.

Η 21χρονη, η οποία πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, έχει ατομικό ρεκόρ 1.32.23 από τις 27 Μαρτίου  Η Χριστίνα Παπαδοπούλου ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 10η θέση με 1 ώρα 35.30, πραγματοποιώντας και αυτή μία ακόμη σταθερή παρουσία στη σεζόν. Η υψηλή υγρασία που επικρατούσε στη διάρκεια του αγώνα επηρέασε την Έφη Κουρκουτσάκη, που τερμάτισε στην 18η θέση με 1.47.08.  Νικήτρια του αγώνα ήταν η Ρωσίδα Ελβίρα Χασάνοβα με 1.30.42

Κατεβάστε την εφαρμογή