Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Δυνατός αγώνας στη σφυροβολία μεγάλες βολές για Σκαρβέλη και Κοροσίδου

Το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ξεκίνησε με το αγώνισμα της σφυροβολίας το οποίο έγινε στο προπονητήριο του Λαδόπουλου.

Η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων) έφτασε στις τρεις νίκες στη διοργάνωση, αφού έστειλε τη σφύρα στα 69,83μ. επίδοση, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και της δίνει επιπλέον σιγουριά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία είναι ήδη σε τροχιά πρόκρισης.

Η Σκαρβέλη είχε ακόμη μία μεγάλη βολή στα 68,58 μ. δείχνει της σταθερότητας και της σιγουριάς που έχει τη φετινή σεζόν. Η αθλήτρια είναι εδώ και ένα μήνα στην Ελλάδα και θα παραμείνει μέχρι και τον Αύγουστο, προκειμένου να γυμναστεί με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και να συμμετάσχει και στους υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Πολύ καλή ήταν η παρουσία και της Ηλιάνας Κοροσίδου που σε κάθε της αγώνα φροντίζει να παρουσιάζει εξαιρετική βελτίωση και να επιστρέφει σε επιδόσεις που θα της δώσουν το δικαίωμα να συμμετάσχει σε μελλοντικές διοργανώσεις. Η Κοροσίδου έστειλε τη σφύρα στα 66,26 μ., επίδοση κοντά στο ατομικό της 66,68 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σταυρούλα Κοσμίδου (Αίολος Μακεδονίας) με 60,65 μέτρα. 

“Το ψάξαμε αρκετά στη διάρκεια του αγώνα και βγήκε η μεγάλη βολή στο τέλος. Πιστεύω πως μπορούσε να ρίξει περισσότερα. Τώρα θα κάνουμε προπόνηση προκειμένου να είναι έτοιμη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων”, είπε ο προπονητής της Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατεβάστε την εφαρμογή