Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Τεντόγλου και Παπαχρήστου ετοιμοπόλεμοι για τον τελικό του μήκους

Στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ξεκίνησε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23.

Ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία του στον προκριματικό του μήκους, αφού έκανε ένα άλμα στα 7,74 μ. και έφυγε για τον τελικό δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ικανότητα του και την ευκολία να φτάνει σε υψηλές επιδόσεις. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση τη φετινή σεζόν, ωστόσο δεδομένο του ότι δεν θέλει να επιβαρυνθεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, στον τελικό θα κάνει περιορισμένα άλματα.

Ο Άγγελος Ανδρεοσόπουλος (Κούρος Πάτρας) “προσγειώθηκε” στα 7,40 μ., ενώ την ίδια επίδοση σημείωσε και ο Βασίλης Μαρινάκης (ΓΣ Σέρρες 93). Στον τελικό προκρίθηκαν μεταξύ άλλων και οι Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας- 7,34μ.), Στυλιανίδης (ΜΕΑΣ Τρίτων- 7,33μ.) και Ξενικάκης (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας- 7,23 μ.).

Μία προσπάθεια χρειάστηκε και η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) στον προκριματικό του μήκους, η οποία μετρήθηκε στα 6,17 μέτρα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είναι σε καλή κατάσταση και το απόγευμα θα κυνηγήσει να βρεθεί μακρύτερα από το φετινό της ρεκόρ. Με υψηλές προσδοκίες θα μπει στον τελικό κι η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια), που στον προκριματικό έκανε 5,94 μέτρα. Με το όριο των 5,80 μ. προκρίθηκαν συνολικά 11 αθλήτριες, ανάμεσα σε αυτές και οι Μίζιου (ΠΑ0Κ-5,94 μ.) Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ- 5,93), Κουτσαλιάρη (Πυγμή Ευόσμου – 5,93 μ.).

Όπως ήταν ήδη γνωστό δεν έγινε προκριματικός στη σφυροβολία γυναικών, το επί κοντώ Ανδρών, το ύψος Ανδρών και τη Σφαιροβολία Γυναικών, ενώ από χθες ανακοινώθηκε πως δε θα γίνει προκριματικός στη δισκοβολία των Ανδρών.

Στα 400 μ. εμπ. ακυρώθηκε ο Άρης Δρίτσας (ΟΣΦΠ), για αντικανονικό πέρασμα, ενώ την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Δημήτρης Λεβαντίνος (ΓΣ Κερατσινίου) με 52.53 και δεύτερος στην ίδια σειρά ήταν ο Κώστας Νακος (ΓΣ Τρικάλων) με 52.71.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων. Σημαντική είναι και φέτος η στήριξη της διοίκησης και των Υπαλλήλων του Παμπελοπονησσιακού σταδίου, που φροντίζουν για την ετοιμότητα της εγκατάστασης. Συμβολή έχει και η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, η οποία έχει παραχωρήσει στην ομοσπονδία απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Το απογευματινό πρόγραμμα και των δύο ημερών του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3 από τις 19.15 το Σάββατο και τις 19.00 την Κυριακή.

Το πρωινό πρόγραμμα και των δύο ημερών θα μεταδοθεί ζωντανά σε livestream μετάδοση, από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube.

Στο site της ομοσπονδίας θα υπάρχουν live αποτελέσματα, ενώ θα μπορείτε να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από τα social της Ομοσπονδίας σε Facebook και twitter.

Κατεβάστε την εφαρμογή