Πανελλήνιοι Α/Γ, αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του επί κοντώ ανδρών και γυναικών

Η κορυφαία διοργάνωση στο εσωτερικό, το Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί όπως είναι γνωστό στην Πάτρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου.

Η Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά έχει στον προγραμματισμό και τη συμμετοχή της στο Diamond League της Φλωρεντία στην Ιταλία (10/6). Ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να διευκολύνει την αθλήτρια για την καλύτερη προετοιμασία της, αποφάσισε να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του αγωνίσματος με αμοιβαία μετάθεση του αγωνίσματος ανδρών με το γυναικών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας.

Ετσι λοιπόν το αγώνισμα του επί κοντώ γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου με τον προκριματικό στις 09:00 και τον τελικό στις 18:30 KAI tο επί κοντώ ανδρών θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου, ο προκριματικός θα γίνει στις 09:00 και ο τελικός 18:30.

Διευκρίνηση για τα οικονομικά στο πρωτάθλημα της Πάτρας. 

Σχετικά με τα οικονομικά του πρωταθλήματος Α/Γ και Α/ΓΚ23 στην Πάτρα διευκρινίζεται ότι καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης των 10 πρώτων αθλητριών και αθλητών σε κάθε αγώνισμα σύμφωνα με την ενιαία-γενική κατάταξη και από τις δύο κατηγορίες.   

Κατεβάστε την εφαρμογή