Τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου για τα ΜΜΕ στους αγώνες Στίβου 2021

Λόγω της πανδημίας και των μέτρων προστασίας για την διασπορά, ενημερώνουμε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που θα θελήσουν να «καλύψουν» τους αγώνες στίβου 2021

τα παρακάτω.

Να επισημάνουμε ότι για το πρωτάθλημα Α/Γ και Α/ΓΚ23 καθώς και τα πρωταθλήματα σκυταλοδρομιών και συνθέτων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 5-6 και 7-8 Ιουνίου αντίστοιχα θα πρέπει να δηλώσετε την παρουσία σας το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την Πέμπτη 3 Ιουνίου.  

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα θελήσουν να εργαστούν στα πρωταθλήματα θα πρέπει να υποβάλλουν στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ στο email [email protected] (μέχρι 3/6) τα παρακάτω:

1.Αίτηση, εγκαίρως, στο Γραφείου Τύπου του ΣΕΓΑΣ για την παρουσία τους στον αγώνα από το μέσον στο οποίο εργάζονται με το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου και την ιδιότητά του (δημοσιογράφος, φωτογράφος, τεχνικός κλπ).   

2.Να φορούν προστατευτική μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια παρουσίας τους στο στάδιο.

3.Δεν θα λειτουργήσει μικτή ζώνη εντός του σταδίου.

4.Εντός του αγωνιστικού χώρου θα επιτραπεί η είσοδος ενός (1) φωτογράφου από κάθε μέσο και με μέγιστο αριθμό τους έξι (6).

5.Σε περίπτωση συνέντευξης θα πρέπει πάντα να φορούν την προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση τουλάχιστον 1,5μ. από τον συνεντευξιαζόμενο. Θα πρέπει να έχουν δύο (2) μικρόφωνα, ένα για τους ίδιους και ένα για τον συνεντευξιαζόμενο τα οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να τα απολυμαίνουν μετά από κάθε χρήση.    

6.Θα πρέπει να τηρούν απόσταση τουλάχιστον 1,5μ σε όλες τις επαφές τους καθώς και στις θέσεις εργασίας τους.

7.Υποχρεωτική τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου σύμφωνα με τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Η τήρηση του πρωτοκόλλου διασφαλίζει την υγεία όλων μας και πρωτίστως των πρωταθλητών μας ενώ αποτελεί και ατομική ευθύνη.

Κατεβάστε την εφαρμογή