Ημερομηνίες, όμιλοι, τόποι διεξαγωγής πρωταθλήματος Κ16

 

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. μετά από εισήγηση του τομέα Ανάπτυξης αποφάσισε και όρισε τις ημερομηνίες, τους τόπους και τους ομίλους διεξαγωγής

του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Μετά την οριστικοποίηση των ημερομηνιών των εξετάσεων στα ξενόγλωσσα μαθήματα (proficiency κ.λ.π) και τη διαπίστωση ότι σε πολλές πόλεις το Σάββατο 26 ή την Κυριακή 27 Ιουνίου διεξάγονται οι παραπάνω εξετάσεις, ορίζεται η διαξαγωγή για τις 26-27/6 των πέντε ομίλων του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16, σύμφωνα με τα παρακάτω.

Οι αγώνες να διεξαχθούν σε ένα διήμερο πρόγραμμα, από την Παρασκευή 25 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 29 Ιουνίου, ανάλογα με τις κατά τόπους εξετάσεις των μαθητών – αθλητών και μετά από πρόταση της  διοργανώτριας Ε.Α.Σ.,  του τεχνικού υπεύθυνου των αγώνων και απόφαση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την προκήρυξη που θα εκδοθεί.

ΤΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Κ16 – Πέντε όμιλοι:

Α) Ανατολική  Μακεδονία  & Θράκη – Κεντρική Μακεδονία  (Ελευθερούπολη Καβάλας)

– Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Ανατολικής  Μακεδονίας  & Θράκης

Β) Θεσσαλονίκη – Θεσσαλία – Δυτική Μακεδονία  (Θεσσαλονίκη)

– Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Θεσσαλονίκης.

Γ) Βόρεια Πελοπόννησος – Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ήπειρος – Κέρκυρα  (Πάτρα) – Διοργανώτρια  Ε.Α.Σ:  Βόρειας  Πελοποννήσου

Δ) Αθήνα – Δωδεκάνησα – Κυκλάδες – Λέσβος  (Άγιος Κοσμάς)

– Διοργανώτρια  Ε.Α.Σ:  Αθήνας  

Ε) Πειραιάς & Νοτιοδυτική Αττική – Κρήτη – Χίος Σάμος – Ανατ.  Στερεά  Εύβοια. (Άγιος Κοσμάς)

– Διοργανώτρια  Ε.Α.Σ:  Πειραιά  &  Νοτιοδυτικής  Αττικής

Το ΔΣ αποφάσισε επίσης το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (3-4 Ιουλίου) και το αντίστοιχο Κ18 στον Βόλο (10–11 Ιουλίου)

Κατεβάστε την εφαρμογή