Πανελλήνιοι Συνθέτων. Διευκολύνσεις μετακίνησης-διαμονής στη Νάξο

Οι τοπικοί συνδιοργανωτές Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Νάξου έχουν φροντίσει για διευκολύνσεις στη μετακίνηση καθώς και τη διαμονή

των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς και των προπονητών τους:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νάξος, 22 & 23 Μαΐου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΝΑΞΟ

Οι τοπικοί συνδιοργανωτές Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Νάξου έχουν φροντίσει για τις παρακάτω διευκολύνσεις όσον αφορά τη μετακίνηση καθώς και τη διαμονή των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς και των προπονητών τους:

1. Μετακίνηση: έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την εταιρεία Blue Star Ferries. Η έκπτωση αυτή ισχύει για άτομα καθώς και για αυτοκίνητα.  Τα δρομολόγια από τον Πειραιά για τη Νάξο είναι καθημερινά στις 07:25 και στις 18:00 και το ταξίδι διαρκεί περίπου 5,5 ώρες.  Το πρακτορείο που έχει αναλάβει την έκδοση των εισιτηρίων και θ πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους είναι το ZAS Travel στη Νάξο, ο αρμόδιος υπάλληλος είναι ο  κ. Φλώριος Σακελλάριος και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6978.77.75.33 και 22850.2330. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του μια μέρα πριν το ταξίδι  προκειμένου να πάρουν τους κωδικούς με την έκπτωση 

2. Διαμονή: υπάρχουν συγκεκριμένα καταλύματα που υποστηρίζουν τη διοργάνωση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κ. Δρακούλη στο τηλ:  6947.550.472 και στο email: [email protected]. Οι τιμές που έχουν συμφωνηθεί είναι 30 ευρώ το μονόκλινο και 40 ευρώ το δίκλινο. 

3. Διατροφή:  όσον αφορά τη διατροφή έχει συμφωνηθεί τα γεύματα να είναι στα 10 ευρώ το γεύμα με standard menu. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κ. Δρακούλη στο τηλ:  6947.550.472 και στο email: [email protected].

Κατεβάστε την εφαρμογή