Συνεχίζεται η δράση στις ΗΠΑ με ελληνικές συμμετοχές

Ο Νικόλας Σκαρβέλης  συνεχίζει με αμείωτ ρυθμό τους αγώνες του στη σεζόν μέσα από τους οποίους θα επιδιώξει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο έμπειρος σφαιροβόλος συμμετείχε σε αγώνες στο Λος Άντζελες κι έστειλε τη σφαίρα στα 19,98 μ., επίδοση που του έδωσε την τρίτη θέση. Ο αθλητής είχε δύο ακόμη έγκυρες βολές στα 19,80 μ. και 19,79 μέτρα. Ο χθεσινός ήταν ο έκτος αγώνας του Σκαρβέλη στη θερινή σεζόν και ο τρίτος καλύτερος του, αφού έχει ήδη ρίξει 20,33 μ. και 20,18 μέτρα.

Η Βασιλεία Σπύρου αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στα 1,500ο μ., ωστόσο επέδειξε σταθερότητα και συνέπεια στους χρόνους της. Η αθλήτρια κατέλαβε την 11η θέση στον τελικό της απόσταση στην περιφέρεια του Τέξας με 4.21.55.

Η Ελευθέρια Χριστογεώργου μετείχε στους αγώνες BIG East στο Οχάιο και κατέλαβε την πέμπτη θέση με 1,75 μ., στον τελευταίο της αγώνα στις ΗΠΑ. Μάλιστα η νεαρή, η οποία την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε το 1,78 μ., είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ζει στο Οχάιο, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την προσπάθεια της Ελληνίδας.
Στους αγώνες που έγινε στην Βόρεια Καρολίνα η Σάντι Παπακώστα έμεινε στο 1,65 μ. στο ύψος, αφού δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 1,70 μ. κι έτσι κατέλαβε την 12η θέση στο αγώνισμα.

Εμφάνιση ορίου από την Τζόνσον

Το ατομικό της ρεκόρ βελτίωσε η Νοραγια Τζόνσον στη διάρκεια αγώνων στις ΗΠΑ. Η νεαρή τερμάτισε τα 400 Μ στην περιφέρεια του Τέξας σε 54.88 και προκρίθηκε στον τελικό της απόστασης εκεί όπου κατέλαβε την έκτη θέση με 55.01.  Η νεαρή είχε ρεκόρ 54.95, ενώ η επίδοση της ήταν  και καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Κατεβάστε την εφαρμογή