Φετινό ρεκόρ για Σκαρβέλη, όριο για Οικονόμου

Ο Αννίβας Οικονόμου αγωνίστηκε σήμερα στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Λεμεσό και κατάφερε πετύχει το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει το καλοκαίρι στο Ταλίν της Εσθονίας.

Ο νεαρός έστειλε τη σφαίρα (Κ20) στα 18,02 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 17,36 μέτρα. Ο αθλητής του Γιάννη Δόνδωρου θα έχει την ευκαιρία στις διοργανώσεις που ακολουθούν να βελτιώσει ακόμη περισσότερο αυτή του την επίδοση.

Εξάλλου, ο Νικόλας Σκαρβέλης αγωνίστηκε σήμερα στο Continental Tour της WA που έγινε στην Καλιφόρνια και κατάφερε να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ. Ο έμπειρος σφαιροβολός σημείωσε 20,33 μ. και κατέλαβε την έβδομη θέση, σε μια διογράνωση οπου η νίκη έκλεισε στα 22,34 μ. με το Ντάρελ Χιλ (ΗΠΑ). Ο Σκαρβέλης είχε ακόμη βολές στα 19,79 μ., 19,63 μ., 20,14 μ. και ήταν άκυρος στην τέταρτη και έκτη του προσπάθεια. Ο 28χρονος κυνηγάει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για να το πετύχει θα πρέπει να βελτιώσει την  43η θεση της κατάταξης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. 

Στην ίδια διοργάνωση μετέχει αργότερα και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κατεβάστε την εφαρμογή