Στα 4,61 μ. η Κατερίνα Στεφανίδη στην Καλιφόρνια (vid)

Τον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/5) η Κατερίνα Στεφανίδη, που συμμετείχε στην προπονητική ημερίδα στο Κέντρο Τσούλα Βίστα στην Καλιφόρνια.

Η “χάλκινη” παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019 κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,61 μ. και να βελτιώσει κατά ένα εκατοστό την επίδοση της περασμένης εβδομάδας, όπου έκανε ντεμπούτο στη σεζόν. Ο αγώνας έγινε με δύσκολες συνθήκες, αφού είχε προηγηθεί βροχή, ενώ κατά τη διάρκεια του φύσαγε δυνατά με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο των αθλητριών που μετείχαν σε αυτόν.

Η προετοιμασία της αθλήτρια στην Καλιφόρνια συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό, ενώ εξίσου χρήσιμοι ήταν και οι δύο αγώνες που έκανε, αφού είχε την ευκαιρία και να δει την κατάσταση της και παράλληλά να χρησιμοποιήσει μεγάλα κοντάρια, που δεν είχε βάλει εδώ και πολλούς μήνες. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα κάνει την επόμενη εμφάνιση της και πάλι στην Καλιφόρνια στις 9 Μαΐου στο Contenental Tour με την επωνυμία “Golden Games”, εκεί όπου αναμένεται να έχει μεγαλύτερο συναγωνισμό και το κίνητρο να κυνηγήσει άλματα πάνω από τα 4,70 μέτρα. Η Στεφανίδη μετά από αρκετούς μήνες δείχνει να έχει βρει την αγωνιστική κατάσταση και την αυτοπεποίθηση, που θα την οδηγήσουν στα αποτελέσματα και τις διακρίσεις που επιθυμεί στις διοργανώσεις ανοιχτού στίβου. 

https://www.facebook.com/segas.gr/videos/4030717287021790

Κατεβάστε την εφαρμογή