Σοφία Υφαντίδου και Άγγελος Ανδρέογλου νικητές στη Θεσσαλονίκη

Η Σοφία Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας) επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της, την τελευταία πενταετία.

Η έμπειρη αθλήτρια ολοκλήρωσε το διήμερο της δράσης, στους Αγώνες Συνθέτων στη Θεσσαλονίκη, με 5.783 β. και σε περίπου ένα μήνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα επιδιώξει να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ορισμένα από τα επιμέρους αγωνίσματα στα οποία δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, ώστε να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από 5.900 βαθμούς. Η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) ήταν δεύτερη με 4.926 β. και η Ευδοξία Κουρέτση (ΑΣΛ Φίλανδρος) τρίτη με 4.348 βαθμούς.

Ο Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση την προσπάθεια του στο 10 αθλο των Ανδρών. Ο αθλητής από την Δράμα συγκέντρωσε 7.158 β. κι έδειξε πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μπορέσει να βελτιώσει το ατομικό του 7.385 βαθμούς και παράλληλα να διεκδικήσει θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 (όριο 7.300). Στη δεύτερη θέση του αγωνίσματος βρέθηκε ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 6.630 β. και στην τρίτη ο Κώστας Λογδανίδης (ΓΕ Νάουσας) με 6.353 βαθμούς.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, μετά το Σχηματάρι βρέθηκε και στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών των Συνθέτων Αγωνισμάτων. Η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ φροντίζει είναι παρούσα σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, προκειμένου να δει από κοντά όχι μόνο την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών μας, αλλά και τα όποια προβλήματα υπάρχουν και ζητούν άμεσα επίλυση.

Αγωνιστική δράση υπήρξε και στο Σχηματάρι, το οποίο φιλοξένησε τους αγώνες του Νοτίου Ομίλου, που οδηγούνταν προς αναβολή, καθώς δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν στον Άγιο Κοσμά.  

Δείτε αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες σε Θεσσαλονίκη και Σχηματάρι

Κατεβάστε την εφαρμογή