Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Σακοράφα- Καπράλου στην ΕΟΕ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, είχε σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ στο Μαρούσι.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα συμμετείχαν ακόμη ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης και η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε την ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, ο οποίος ενημερώθηκε για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν στην τρέχουσα περίοδο την ομοσπονδία.
Η κ. Σακοράφα ανέλυσε στον κ. Καπράλο τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία λόγω της πανδημίας και της μη καταβολής από την Πολιτεία, της Α΄ δόσης της ετήσιας επιχορήγησης, αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει η Ομοσπονδία στη διάρκεια της σεζόν.
Από την πλευρά του ο κ. Καπράλος διαβεβαίωσε την κ. Σακοράφα πως η ΕΟΕ θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τους αθλητές του στίβου ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων και εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα είναι πολλοί οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για το κορυφαίο γεγονός του πλανήτη.

Κατεβάστε την εφαρμογή