Ξεκίνημα για Αναγνωστοπούλου, ατομικό ρεκόρ για τον Ντουσάκη

 

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου βρίσκεται εδώ και μέρες στην Κύπρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε στην Ημερίδα Ρίψεων, που έγινε στη Λευκωσία.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν νικήτρια στη δισκοβολία με βολή στα 56,60 μ., επίδοση που πέτυχε μάλιστα στην δεύτερη και έκτη της προσπάθεια, ενώ είχε μία ακόμη έγκυρη βολή στα 54,09 μέτρα. Η Αναγνωστοπούλου θα μείνει μέχρι τις 25 του μηνός στη Λευκωσία και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στο Σπλιτ.

Στην ίδια διοργάνωση, ο Ορέστης Ντουσάκης έβαλε από νωρίς στη σεζόν υποψηφιότητα για μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Ο νεαρός αθλητής ήταν νικητής στη σφυροβολία της κατηγορίας του με βολή στα 77,42 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 73,80 μ. που πέτυχε το 2020. Ο Ντουσάκης πέτυχε βολή καλύτερη από το όριο (69,00 μ.) συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και έδειξε πως μέσα από τους αγώνες θα κυνηγήσει μεγαλύτερες βολές. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη θα κάνει τον επόμενο αγώνα του το Σάββατο (17/4) στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή