Ο Βασίλης Σεβαστής σκεπασμένος με τη σημαία του ΣΕΓΑΣ στην τελευταία του κατοικία

Το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, είπαν σήμερα οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες.

Σε μια τελετή που έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας του ιού covid-19. Παρόλα αυτά ήταν πολλοί οι συνεργάτες και φίλοι που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο της Παιανίας και είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν, ανάμεσα σε αυτούς η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, καθώς και άλλα μέλη του νυν και πρώην διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Η σημαία του ΣΕΓΑΣ σκέπασε το φέρετρο του Βασίλη Σεβαστή και πως θα μπορούσε να είχε συμβεί διαφορετικά, δεδομένο του ότι ο Σεβαστής πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον κλασικό αθλητισμό για περισσότερα από 50 χρόνια. Και το έκανε με αγάπη, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια, δημιουργώντας συνθήκες προόδου σε όλα τα επίπεδα.

Στην κηδεία βρέθηκαν πρόσωπα από τον ευρύτερο αθλητικό και πολιτικό χώρο, όπως ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ιππασίας και πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιάννης Σγουρος, ο επικεφαλής του τομέα αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ  Θανάσης Ζαννιάς, ο οποίος εκπροσώπησε και την ομοσπονδία τένις και ο Θοδωρής Λιάπης από το ΚΚΕ. Στην κηδεία βρέθηκαν ακόμη ο νέος γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Χασκής, ο β΄αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, ο α΄ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος, η β΄ ειδικός γραμματέας  Παρασκευή Παχατουρίδου, ο Διευθυντής Μαραθωνίου Μάκης Ασημαλόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής του μαραθωνίου και πρώην γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Βαγγέλης Παπαποστόλου, το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Δημήτρης Χαχαμης κ.α.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, πολιτικά κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα25, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρώην Υπουργός Κώστας Λαλιώτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, οι εργαζόμενοι στον ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ο ΟΣΦΠ κ.α.

Κατεβάστε την εφαρμογή