Η Σταματία Σκαρβέλη κάνει ντεμπούτο στη θερινή σεζόν

Τους αγώνες της στη θερινή σεζόν ξεκινάει η Σταματία Σκαρβέλη με απώτερο στόχο τη συμμετοχή και μία καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η έμπειρη αθλήτρια θα “ανοίξει” τη θερινή περίοδο στο Τενεσσί με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς μεγάλες βολές. Η 26χρονη αθλήτρια έχει ανάγκη για αγώνες, αφού η τελευταία φορά που βρέθηκε στον κλωβό, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Το 2020 όπως και για τους περισσότεροτς αθλητές έτσι και για την Σκαρβέλη ήταν χαμένη αγωνιστικά, αφού δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε καμία διοργάνωση.

Η Σκαρβέλη μετά τον αυριανό αγώνα στο Τενεσσί θα αγωνιστεί στη Βιρτζίνια το διήμερο 16-17 Απριλίου. Η αθλήτρια βρίσκεται στην 21η θέση του ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με συνολικά 32 αθλήτριες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνισμα στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 71,33 μ.,  αναμένεται να συνεχίσει τους αγώνες της στις ΗΠΑ, ενώ αν το επιτρέψουν οι συνθήκες είναι πιθανό να έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή